Serviervorschlag:


Hmmm! Tijd voor iets heel erg lekkers! En naar wens kun je de cheesecake met paaseitjes versieren voor de aankomende Paasdagen.
Voor de bodem:
Voor de vulling:
  • • 400 gr monchou (philadelphia of een andere roomkaas kan natuurlijk ook)
  • • 120 gr suiker
  • • 2 eieren
  • • 10 stuks roomboter citroen dopjes (lemon cookies)
Voor de topping:
  • • 100 gr mascarpone
  • • 1 dl slagroom
  • • 20 gr poedersuiker
  • • Naar wens: 1 Deliciously Dark koek of paaseitjes.
Wij gebruiken een springvorm van 20 cm
Aanwijzingen:
1. Verwarm de oven voor op 150 C.
2. Bekleed de bodem van je springvorm met bakpapier. Maal de brownie koeken fijn in een  machine of doe ze in een zak en sla erop met een deegroller
3. Doe de kruimels in een kom en smelt je boter op een laag vuur. Zodra de boter gesmolten is doe je het bij de koekkruimels en je roert dit goed door. Stort uit op de bodem van je springvorm en druk met de bolle kant van een lepel aan zodat het gelijkmatig wordt verdeeld. Zet even in de  koelkast terwijl je de rest van het recept maakt.
4. Doe de monchou in een ruime kom met de suiker en klop dit met een mixer glad. Doe één voor één de eieren erbij en mix tussen elk ei eerst goed door voor je de volgende erbij doet.
5. Verkruimel de citroen dopjes en roer deze door het monchou mengsel. Stort in de springvorm. Zet de vorm in de voorverwarmde oven en laat het voor ongeveer 40 minuten bakken of tot de bovenkant stevig maar nog wel een beetje wiebelig aanvoelt. Haal hem uit de oven en laat volledig afkoelen op kamertemperatuur. Zet daarna in de koelkast om verder op te stijven.
6. Voor de topping mix je de mascarpone en de poedersuiker samen glad. Klop in een aparte kom de slagroom tot zachte pieken en schep dit dan door de mascarpone.
7. Verdeel de mascarpone room over de bovenkant en laat de cheesecake nog een paar uur opstijven in de koeling.
8. Naar wens kan je voor het serveren nog 1 Deliciously Dark cookie verkruimelen en over de cheesecake verdelen of versier, speciaal voor Pasen, de cheesecake met paaseitjes. Eet smakelijk!

Serveertip voor bij de borrel!


Verwöhnen Sie Ihre Gäste mit diesem leckeren Snack zum Aperitif. Oder servieren Sie diesen Snack als Appetithäppchen während des Essens.

Die Zubereitung ist sehr leicht. Verwenden Sie hierfür die Handmade Mehrkornstangen. Wickeln Sie etwas geräucherten Lachs um die Stiele und servieren Sie diese in einer festlichen Schale.
Dieser Snack ist auch köstlich mit der Handmade Käse- Zwiebel Stange. Auch lecker mit einer Scheibe Rohschinken.
Laden
Laden