pakket 8x zoet

Item No. EA2998
0 reviews Write a review
In elk koekje dat bij Van Strien uit de oven komt, proef je de liefde voor het vak, de lange traditie en de beste ingrediënten. Koekjes waar je hopeloos aan verslingerd raakt - die bakken wij het liefst! 8 van onze lekkerste zoete koekjes, waaronder soorten die niet in de winkel te koop zijn!

De prijs van het pakket is inclusief verzendkosten in Nederland of België.

Wil je graag iemand anders verrassen met dit superlekkere koekjespakket? Geef ons je persoonlijke boosschap door en wij zorgen ervoor dat dit briefje mee wordt verzonden in het koekjespakket. Je kunt je boodschap doorgeven via email: info@van-strien.nl met verwijzing naar het ordernummer.

In het pakket een selectie van favorieten uit ons assortiment roomboter zoete koekjes:

Romeo met gecarameliseerde amandelen, Lemon cookie met Italiaanse geconfijte citroen, Chocolade sprits met hazelnootstukjes, Vlinder met gecarameliseerde butterscotch, Puur Chocoladekoekje met Belgische pure chocolade, Serious Pecannoten caramelkoeken, Bio&Fairtrade chocolademopje fleur de sel en Bio&Fairtrade amandelmopje met anijs.

Wil je graag de specificaties van de verschillende koekjes inzien? Kijk dan even bij het betreffende artikel in de webshop.
Price
€ 20,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading