pakket 8x zoet

Art nr. EA2998
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
In elk koekje dat bij Van Strien uit de oven komt, proef je de liefde voor het vak, de lange traditie en de beste ingrediënten. Koekjes waar je hopeloos aan verslingerd raakt - die bakken het liefst! 8 van onze lekkerste zoete koekjes, waaronder soorten die niet in de winkel te koop zijn!

De prijs van het pakket is inclusief verzendkosten in Nederland of België.

Wil je graag iemand anders verrassen met dit superlekkere koekjespakket? Geef ons je persoonlijke boosschap door en wij zorgen ervoor dat dit briefje mee wordt verzonden in het koekjespakket. Je kunt je boodschap doorgeven via e-mail: info@van-strien.nl met verwijzing naar het ordernummer.

In het pakket een selectie van favorieten uit ons assortiment roomboter zoete koekjes:

Romeo met gecarameliseerde amandelen, Citroen koekje met Italiaanse geconfijte citroen, Chocolade sprits met hazelnootstukjes, Vlinder met gecarameliseerde butterscotch, Puur Chocoladekoekje met Belgische pure chocolade, Serious Pecannoten caramelkoeken, Bio & Fairtrade chocoladem fleur de sel en Bio & Fairtrade amandelmopje met anijs.

Wil je graag de specificaties van de verschillende koekjes inzien? Kijk dan zelfs bij het betreffende artikel in de webshop.
Prijs
€ 20,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden