OVER ONS

De bakkerstraditie van ons bedrijf gaat al zeker 6 generaties terug. In 1938 startte Co van Strien ons familiebedrijf in Cilaarshoek nadat hij het vak had geleerd bij zijn familie in Zeeuws-Vlaanderen. Inmiddels staat kleinzoon Jaques van Strien aan het roer van de bakkerij in Oud-Beijerland.
Het is onze ambitie om de lekkerste koekjes te maken. Hoe? Met vakmanschap, de beste ingrediënten en liefde voor ons product. En de eigenwijze houding om geen concessies te doen als het met ouderwets handwerk beter is. Daarom 'handmade by van Strien'. Dat proef je!
Het Handmade by van Strien assortiment bestaat inmiddels uit 23 verschillende soorten koekjes. Hartige koekjes met kaas en noten, en zoete koekjes in diverse soorten waaronder ook biologische varianten. Je vindt ze allemaal in onze webshop! Meteen naar de webshop? Klik hier.


MET LIEFDE GEMAAKT

Onze bakkerij is een traditionele banketbakkerij waar de koekjes door vakmensen met behulp van machines gemaakt worden. Als vanwege de kwaliteit ouderwets handwerk nodig is dan doen we dat. In onze bakkerij heeft ieder koekje zijn eigen recept. En daar sleutelen we net zo lang aan tot het precies goed is. 'Made by craftsmen, not machines' staat er daarom op onze verpakkingen.
Vind jij dat het nog beter kan? Dat horen we graag - stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier!

TOPKWALITEIT INGREDIËNTEN

De lekkerste koekjes maak je met zorvuldig gekozen ingredienten van topkwaliteit. Al onze koekjes worden daarom gemaakt met 100% echte boter, de meeste zelfs met romige grasboter. We gebruiken Belgische chocolade en al onze chocolade is Max Havelaar Fairtrade gecertificeerd. Ook onze kaas is van topkwaliteit, voor de kaasvlinder zelfs een echte Noord-Hollandse 12 maanden gerijpte oude kaas van beschermde oorsprong. Wij gebruiken alleen echte ingrediënten, die je zelf ook in je keuken kastje zou kunnen hebben staan.
Geen kunstmatige toevoegingen en zo mininimaal mogelijk
e-nummers (die wel van natuurlijke oorsprong zijn).


Aan het laden
Aan het laden