OVER ONS

Koekjes bakken waar je verslingerd aan raakt. Dat is wat de Van Strien banketbakkers het liefste doen! En daar hebben ze een lange traditie in.

Sinds 1938 om precies te zijn, toen Co van Strien de bakkerij begon in de Hoekse waard. Hij had het vak geleerd bij zijn familie in Zeeuws Vlaanderen. Zijn zoon Piet groeide op met de geur van versgebakken brood en banket. En op zijn beurt zette Piet de traditie voort met de bakkerij, die vanaf de jaren ’70 reeds bekend stond om de lekkere bokkenpootjes. Dat was niet toevallig, want Piet vond koek en koekjes bakken leuk!

Sinds 1998 heeft Piet's zoon Jaques het stokje overgenomen. De bakkerij is intussen een stuk moderner geworden, maar de koekjes worden nog steeds met evenveel aandacht gebakken. Zonder concessies aan de kwaliteit. Zoals bij de hartige koekjes: maar liefst 48 uur duurt het om het allerlekkerste bladerdeeg te maken. Dat allemaal om het Cupido-effect te bereiken: één hap en je hart is verpand!

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten doen de rest. Alleen echte en goede! Er zijn meer dan 140 ingrediënten in huis voor alle koekjesrecepten. Zoals echte Noord-Holland Gouda BOB kaas. En Belgische Fairtrade chocolade, altijd gul gebruikt. Vanzelfsprekend ook 100% echte boter. 

Bij elk Van Strien koekje proef je de liefde voor het vak. Neem gewoon een hapje en dan weet je het wel. Dit koekje smaakt naar meer!

Je vindt ze allemaal in onze webshop. Meteen naar de webshop? Klik hier .

ALLEEN ECHTE BANKETBAKKERS MAKEN DEZE KOEKJES 
BEGIN MET ECHTE EN GOEDE INGREDIËNTEN 
BELANGRIJKE INGREDIËNTEN ZIJN RUST EN TIJD 
MET AANDACHT EN ZORG VOOR ALLE DETAILS
Aan het laden
Aan het laden